از روش لاغری موضعی با دستگاه LPG چه میدانید؟
شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال راهی برای
لاغری موضعی بدن خود می باشید. به هر حال باید پذیرفت که گاهی چربیها در مقابل رژیمهای غذایی و ورزش مقاوم بوده و حتی بعد از رسیدن به وزن ایده آل در برخی نقاط بدن همچنان باقی مانده و ظاهر ناخوشایندی ایجاد می کنند. علاوه بر این، اکثر افرادی که اضافه وزن دارند، انواع مختلف سلولیت (تجمع چربی و مواد زائد به شکل توده در زیر پوست که به پوست ظاهر پوست پرتقالی می دهد) را نیز تجربه می کنند. استفاده از عملهای جراحی تهاجمی مانند لیپوساکشن گرچه در زمینه درمان اینگونه چربیها موثر است ولی عوارض مخصوص به خود مانند عوارض ناشی از بیهوشی و درد را نیز به همراه دارد. خوشبختانه امروزه انواع روشهای غیر تهاجمی
لاغری موضعی مانند
کویتشن،
شاک ویو،
لیزر کم توان،
کرایولیپولیز و ... وجود دارد که هر یک به نوبه خود در این زمینه موثر هستند. در این مقاله در مورد یکی از موثرترین و پرکاربردترین این روشها، به نام LPG صحبت خواهیم کرد.
LPG چگونه شکل گرفت؟
دستگاه LPG برای اولین بار توسط یک مهندس بنام Louis Paul Guitay در سال 1980 ابداع شد. همانطور که می بینید نام این دستگاه نیز مخفف نام سازنده آن است. در حال حاضر این روش غیر تهاجمی یکی از پرکاربردترین روشهای
لاغری موضعی و درمان سلولیت است.
مکانیسم عمل دستگاه LPG
دستگاه LPG دارای یک موتور است که تولید مکش می کند. دو غلظت تعبیه شده در این دستگاه بر روی پوست حرکت کرده و همزمان با آن یک مکنده در ناحیه دارای سلولیت مکش ایجاد کرده و پوست را می کشد. در نتیجه این عمل نوعی فشار منفی در لایه های زیرین پوست ایجاد شده که در نهایت سلولهای چربی تجمع یافته در این لایه ها را هدف قرار می دهد. مکانیسم اثر این دستگاه به این شکل است که تحریک مکانیکی دستگاه بر روی پوست سیگنالهایی را ایجاد می کند که وارد سلولهای زیر پوست (محل تجمع سلولهای چربی) شده و پاسخهای فیزیولوژیک مختلفی ایجاد می کند. افزایش جریان خون در بخشهایی که تا آن زمان جریان خون در آنها مسدود شده بوده است، باعث تغذیه و اکسیژن رسانی به این سلولها شده و افزایش جریان لنف به این مناطق نیز مواد زائد تولید شده را خارج می کند. همچنین تحریک فیبروبلاستها سبب افزایش کلاژن و الاستین سازی شده و میتواند چربیها را تجزیه کند. تجزیه چربی داخل سلولها سبب آزاد سازی انرژی شده و این انرژی توسط عضلات مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین توصیه می شود که حتما در حین استفاده از این دستگاه ورزش نیز داشته باشید.
این دستگاه با دو تکنیک عمل می کند.
1) لیپوماساژ: در این تکنیک سلولیتهای شکل گرفته در نقاط مختلف بدن درمان می شوند.
2) تکنیک اندرمولیفت: این روش نیز بیشتر برای درمان چین و چروک و اسکار استفاده می شود.
مدت زمان درمان با LPG
لاغری موضعی با دستگاه LPG تقریبا حدود 20 جلسه است و گفته می شود که نتایج پس از حدود 6 جلسه درمان مشاهده شده است. هر جلسه حدود 45 دقیقه طول می کشد و فرد می تواند هفته ای دو بار تحت درمان قرار بگیرد.
مزایای استفاده از LPG
1- روش غیر تهاجمی و بدون درد است.
2- یکی از کم خطرترین و ارزانترین روشهای
لاغری موضعی است.
3- افزایش جریان خون در بخشهایی که جریان خون در آن مسدود شده بود، صورت می گیرد.
4- افزایش جریان لنف به مناطق دارای سلولیت سبب خروج مواد زائد می شود.
5- بهبود ظاهر و شفافیت پوست در منطقه مورد درمان
6- رفع سلولیت
7- افزایش کشش و سفتی پوست
8- درمان انواع ادم ناشی از ضربه و جراحی
9- کاهش تنش ماهیچه ها
برای چه نواحی از بدن میتوان از دستگاه LPG استفاده کرد:
لاغری موضعی با دستگاه LPG قابل استفاده برای تمام نواحی است که مستعد ابتلا به سلولیت و انباشت چربی باشد شامل:
- بازو
- شکم
- باسن
- ران
- پهلو
- سینه
برای چه افرادی استفاده از LPG مناسب نیست؟
تا کنون عارضه ای از کار با دستگاه LPG گزارش نشده است. اما ممکن است که بعد از استفاده از دستگاه، کبودی های مختصری روی پوست نمایان شود و ممکن است کمی درد عضلانی احساس شود که تمام آنها به سرعت از بین خواهند رفت.
اما توصیه می شود که افراد زیر از این دستگاه استفاده نکنند:
- کسانی که ترومبوز عروقی دارند و داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند.
- کسانی که دچار بیماریهای عفونی پیش رونده مانند ایدز هستند.
- افراد دچار سرطان و تومورهای بدخیم
- افراد مبتلا به بیماریهای قلبی
- افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی
- افراد مبتلا به بیماریهای متابولیکی مانند هپاتیت، دیابت
- افراد مبتلا به نارسایی کلیه
نکته: در برخی از موارد ممکن است فرد بعد از استفاده از این دستگاه دچار سرگیجه، تهوع و سردرد در افرادی شود که دچار کم آبی هستند. بنابراین توصیه می شود در طول استفاده از این دستگاه حتما آب کافی نوشیده شود.
مطالعه موارد زیر توصیه می شود:
رژیم لاغری مدیترانه ای رژیم فاقد گلوتن برای چه کسانی مناسب است؟ جلوگیری از شل شدن پوست زمان کاهش وزن مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه